lördag 25 april 2009

Belfast

Irland har en riktigt fin strand men tyvärr inte lika fint badväder.

Dunluce slott vid kusten Antrim.

Joyce och jag sprang runt i den gröna naturen.


The Giant's Causeway är ett område med runt 40 000 svarta polygonformade basalstenar och är ett av jordens underverk. Detta fenomen uppkom genom ett vulkanutbrott för 60 miljoner år sedan. De börjar längs kustklipporna och försvinner sedan ner i havet.

The Giant's Causeway uppifrån berget.

Det var lite klurigt att klättra upp och gå på stenarna...

Yes, uppe på toppen!
Ett av naturens underverk.
The boot - en känd klippa formad som en stövel.

Alla åkare i Disney on Ice har under året trillat minst en gång vardera. Jag trillade tre gånger, en gång riktigt illa över min tagg så att publiken skrek "oooohhh..." en gång över huvudpersonen Dori och den sista gången därför att min dräkt var för stor och hängde ner under mina skridskoskenor. Mitt böter blev 200 kronor. Den värsta åkaren hade nästan femtio fall och fick betala böter för över 1000 kronor! Alla dessa bötespengar har nu lagts ihop till en enda stor fest där temat var "Anything but clothes". Detta innebär att vi får hitta på en outfit som inte innehåller vanliga kläder. På bilderna nedan ser ni hur kreativa folket var:

Servetter, tidningutklipp, påsar, en flagga...

Purjulök, scarves, post-it, en kortlek och tejp.

Jag i scarves och Joyce i post-it lappar!

dj
Min rumskompis Aaron för Belfast. Delar man rum med en tekniker får man full datorutrustning med högtalare och allt istället för modemagasin och fem olika sorters schampoo på skrivbordet. Lägg märke till hans transparenta dator!

Inga kommentarer: