onsdag 22 oktober 2008

Hot Ice

Manchester är ingen bra internetstad!! Jag har inte kunnat få någon anslutning på hela veckan och vårt eget disneynätverk har kraschat. Jag har inte gjort särskilt mycket i den här staden förutom shoppat. Vad finns det egentligen i Manchester förutom fotboll och David Beckham?


Vi har besökt staden Blackpool, ca två timmars tågresa från Manchester City, för att se en annan isshow som kallas "Hot Ice" och de kom för att se våran show veckan efter. Innan vi såg Hot Ice gick vi in i ett stort spökhus med riktiga människor (Bilden längst ner) där bland annat exorcisten, Jason och motorsågsmassakern jagade oss. Riktigt skrämmande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan hoppas, kul att du skriver igen.. såg lite scarry ut med månstret på bild.. då kanske du har varit på lisebers gasthaus.. där har dem samma koncept med riktiga människor.. ooo Skulle hot on ice vara något intressant.. eller du håller dig till fiskarna i nemo!!!?=)... kram

Josefine sa...

Jag har inte fått en chans att besöka Lisebergs spökhus men det blir väl i framtiden! Hot Ice var roligt att se men det var mest paråkning. Jag tycker nog Disney är lite roligare att se eftersom det är en historia och inte bara show.